Hur du skapar den perfekta sportbaren

Perfekt mat för en sportbar

O'Learys

Det finns mycket positivt och negativt man kan säga om USA. En sak som de dock har förfinat till perfektion, och något som resten av världen har börjat anpassa sig efter, är konsten i hur man skapar den perfekta sportbaren. Ärligt talat, alla älskar inte sport, men 90% av alla män [och kvinnor] älskar en eller annan sport. Oavsett om det är New York Yankees, Canelo Alvarez boxande, Manchester United i engelska Premier League eller Dallas Cowboys i NFL så har alla en sport och ett lag som ständigt finns i deras tankar. När Tony Romos Cowboys spelar mot Washington Redskins en torsdagkväll kan vi förvisso titta på det hemma, men vi kan också gå ut och äta, dricka och njuta av det nästbästa sättet att se matchen förutom att vara på matchen [för betydligt mindre kostnad också]. Om du äger en bar, vill ändra din bar eller funderar på att bygga en egen är här hur du skapar den perfekta sportbaren.

Först och främst, oavsett hur simpelt det låter, så är här våra två måstetips. Ha många tv-skärmar. Täck dina väggar med så många som du vill, och har råd med. Lita på oss, det lönar sig. En annan viktig sak är att prenumera på rätt evenemang, och att betala för varje evenemang som du kan tänka dig. Ja, det kan hända att du har otur och visar en floppmatch som boxningsmatchen mellan Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao år 2015. Men det är ändå bäst att göra det för säkerhetsskull, oavsett om det är en stor framgång eller inte. Om du visar allt du kan tänka dig och samtidigt välkomnar din niche så kommer kunderna att fylla din bar.

Se till så att du har evenemang från hela världen, oavsett om det är europeiska sändningar eller inte. Medan vissa vill se storlag som Manchester United så finns det dem som är minst lika desperata och letar efter att kunna se Nice och Lyon spela en episk Ligue 1-match. Bara för att det inte utspelar sig i ditt land innebär det inte att du inte kan hitta ett [lagligt] sätt att visa det. Dina lojala kunder kommer älska dig om du är rätt plats för alla evenemang.

tacos

Kom ihåg att hålla stället rent. Ingen vill spendera sin tid i en smutsig bar, framförallt om du vill göra det till deras andra hem. En annan viktig del är att hitta en bra mix av anställda, men det är extra viktigt att de kan sin sport. Det lönar sig inte om bartendern Kalle kan hämta dina kycklingklubbor men inte prata med Anna om det där viktiga målet i 90:e minuten som just säkrade att ditt lag vann Champions League. Hitta rätt balans mellan kvalifikationer och kunskap.

Varje dag pågår det ett stort sportevenemang. Om du har minst 10 stora tv-skärmar kommer alla vara glada. Golf-fansen kan njuta av en öl i tystnad, medan NFL-fansen kan väsnas så mycket som de bara kan till den där sista touchdown-passningen som får dem att ösa ner sina öl medan de firar. Täck allas behov!

Det kanske viktigaste förotum sport är mat och dryck. Du kommer inte få folks lojalitet om du erbjuder torra nachos, ICA-pizza eller avslagen och tråkig öl. Ge dem det bästa du kan erbjuda, och ge det till dem till så bra pris som möjligt så kommer de alltid tillbaka. Ja, det kan hända att Dave hade betalt 159kr för öl, nachos och chicken nuggets, men om du ger det till honom för 99kr så garanterar du att han kommer tillbaka imorgon, och kvällen därefter och så vidare.

Det är ju trots allt långsiktiga affärer, stabilitet och ett perfekt rykte som du letar efter, inte snabba cash som aldrig slutar i återkommande besök. Så försök att inte snåla.

Sist men inte minst, lev och andas sport. Ha posters, signerade lagtröjor, inbjudna gäster och så vidare. Gör din sportbar till det ultimata stället för öl, mat och, så klart, sport.

Genom att följa dessa tips kommer ditt ställe snart bli stället man vill vara på, och då kan du slå dig ner och njuta av matchen, eller hur?